maalaus

Värinvaihtokaapit

Gema Magic Compact Equiflow
– laadukas lopputulos

Gema Magic Compact EquiFlow tarjoaa erinomaiset työskentelyolosuhteet sekä nopean värinvaihdon. Geman kehittämään Equiflow-teknologiaan perustuvan ilmanohjauksen ansiosta jauheen ruiskutus on helposti hallittavissa, mikä varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Sähköä johtamaton muovirakenne ja itsepuhdistuva lattia vähentävät jauheen kerääntymistä kaapin rakenteisiin. Nopea puhdistus ja värinvaihto lisäävät tehokkuutta ja säästävät aikaa.

Lataa esite (pdf)
Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Automaattiset Gema-maalauslaitteet

Gema Magic Cylinder – nopean
värinvaihdon edelläkävijä

Gema Magic Cylinder II on luokkansa huippua nopeissa värinvaihtojärjestelmissä. Värinvaihto mustasta valkoiseen kestää maksimissaan 12 minuuttia. Muovirakenteinen jauhemaalauskaappi on taidokkaasti suunniteltu ja on nopean värinvaihdon edelläkävijä jauhemaalauksessa. Kaappi sopii myös käsikäyttöiseen jauhemaalaukseen, joten se palvelee parhaalla mahdollisella tavalla kaikkia käyttäjiä, jotka joutuvat usein vaihtamaan sävyjä.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Värinvaihtokaappi Gema Magic Cylinder II

Jauhekeskukset

Gema Opticenter –
kestävä ratkaisu kaikkeen
jauheenkäsittelyyn

Gema Opticenter-jauhekeskus on modulaarinen konsepti, joka sisältää kaikki jauheenkäsittelyssä tarvittavat hallintalaitteet. Lyhyet imuputket, uudentyyppiset injektorit ja optimoidut liittimet mahdollistavat suuremman jauheen virtausnopeuden entistä pienemmällä ilmamäärällä, mikä vähentää ratkaisevasti laitteiden kulumista. Ohjauskeskuksen automatisoitu puhdistusjärjestelmä vähentää merkittävästi värinvaihtoaikaa. Kompakti rakenne muodostaa hyvän perustan kaikille hallintalaitteille, maaliruiskuille, traversseille sekä maalauskaapeille. Opticenter-jauhekeskus on optimaalinen ratkaisu niin pieniin kuin suurta kapasiteettia edellyttäviin jauhemaalausjärjestelmiin.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Jauhekeskus Gema Opticenter

Traverssit

Gema ZA06 –
laaja-alaiseen käyttöön

Uusi Gema ZA06-traverssi yhdistää tunnettujen edeltäjiensä ACR- ja ZA-traverssien hyödyt. Erittäin hiljainen käynti, monipuoliset ohjelmointi-mahdollisuudet ja suuri kuormauskapasiteetti mahdollistavat traverssin laaja-alaisen käytön.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Traverssi Gema ZA06

Ohjauskeskukset

Gema OptiFlex A1

OptiFlex A1 -ohjauskeskus täyttää kaikki korkealuokkaisessa maalauksessa tarvittavat vaatimukset. Kompakti yksikkö on integroitavissa kaikkiin jauhemaalausjärjestelmiin.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Ohjauskeskus Gema OptiFlex A1

Gema OptiFlex A2

OptiFlex A2 -ohjauskeskus täyttää täysautomaattisen laitoksen kaikki vaatimukset koskien käyttömukavuutta, ohjelmamuistia ja parasta pinnanlaatua parhailla monitasosäädöillä. Lisävaihtoehdot täydentävät OptiFlex A2 -ohjauskeskussarjaa.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Ohjauskeskus Gema OptiFlex A2

Ohjausyksiköt

Gema CM-22 – ruiskutuksen ja
traverssien ohjaukseen

CM-22 on ohjelmoitava, PC-pohjainen ohjausyksikkö ruiskutuksen ja traverssien ohjaukseen. Se on ideaalinen ratkaisu, kun halutaan lisätä olemassa olevien linjojen toiminnallisuuksia. Yksikkö on varustettu 5,7 tuuman kosketusnäytöllä. Maalausohjelmien tallennus tapahtuu SD-muistikortilta.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Ohjausyksikkö Gema CM-22

Gema MagicControl CM-30 –
kaikkien laitteiden ohjaukseen

MagicControl CM-30 on ohjelmoitava, PC-pohjainen ohjausyksikkö, jolla voidaan ohjata kaikkia maalaamon laitteita, kuten värinvaihtoa, ruiskutusta, traversseja sekä jauheen syöttöä. Yksikkö on varustettu 12 tuuman kosketusnäytöllä. Ohjelmiston ja maalausohjelmien tallennus tapahtuu CompactFlash -muistikorteilta. Yksikkö on integroitavissa suoraan ohjauskeskukseen tai erilliseen telineeseen.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Ohjausyksikkö Gema MagicControl CM-30