yritys   |   referenssit   |   yhteystiedot

Räätälöidyt teollisuus-
maalaamot ja laitteet.

Gema – Käsijauhemaalauslaitteet

Gema OptiFlex Pro B soveltuu nopeaan ja useasti toistuvaan värinvaihtoon.

Gema OptiFlex Pro B soveltuu nopeaan ja useasti toistuvaan värinvaihtoon. Tällä laitteella jauhe siirretään suoraan jauhevalmistajan alkuperäisestä pakkauksesta. Laatikkoa tärytetään jauheen irrottamiseksi ja leijutetaan leijutusputkella että jauhe voidaan ruiskuttaa. Kaikki Gema OptiFlex B -mallit toimitetaan käyttövalmiina Gema GM04 -käsijauhepistoolin kanssa.

Lataa esite (pdf): OptiFlex Pro
Lataa käyttöohje (pdf): OptiFlex Pro B
Lataa käyttöohje FIN (pdf) : OptiFlex Pro B

Gema OptiFlex Pro Q -yksikön automaattinen puhdistustoiminto mahdollistaa erittäin nopean ja tehokkaan värinvaihdon jopa 35 sekunnissa.

Puhdistustoiminto voidaan käynnistää joko jauhepistoolista tai laitteen käyttöpaneelista. Laite soveltuu kaiken tyyppisille värijauheille, ja jauheen syöttö tapahtuu suoraan pakkauksesta. Nopean värinvaihdon ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta OptiFlex Pro Q on edullinen ja tuottava investointi.

Lataa esite (pdf): OptiFlex Pro Q
Lataa käyttöohje (pdf) : OptiFlex Pro Q

Gema OptiFlex Pro F -yksikköön kuuluu 50 litran leijutussäiliö.

Laite on ihanteellinen, kun työskennellään suuremman jauhemäärän kanssa ja kun vaaditaan erittäin tasaista jauheensyöttöä. Laite on käyttövalmis Gema GM04 -käsijauhepistoolin kanssa, jonka avulla käyttäjä voi valita myös jauhemäärän. Maalausohjelma voidaan valita pistoolin takaosassa olevalla kauko-ohjaimella.

Lataa käyttöohje (pdf): OptiFlex Pro F

Gema OptiFlex Pro L / C on erinomainen valinta lyhytkestoisiin maalausvaiheisiin sekä laboratoriokäyttöön.

Neljän litran fluidisoivalla jauhesäiliöllä varustettu tai pistooliin liitettävällä, leijuttavalla kupilla, Gema OptiFlex Pro L / C on erinomainen valinta lyhytkestoisiin maalausvaiheisiin sekä laboratoriokäyttöön. Yksikkö on helppo puhdistaa väriä vaihdettaessa. Yksikkö on varustettu tukevalla pöytäjalustalla.

Lataa käyttöohje (pdf) : OptiFlex Pro L – C

Gema OptiFlex Pro W -yksikkö on seinäkiinnityksellä varustettu malli.

Se on erinomainen ratkaisu kiinteisiin asennuksiin, joissa pyöräjalustaa ei tarvita. Yksinkertaisen seinäkiinnityksen ansiosta se on asennettavissa lähes kaikkiin käsimaalauskaappeihin. Sovitinsarjoja on saatavissa myös muiden merkkien jauhesäiliöille.

Lataa käyttöohje (pdf) : OptiFlex Pro W

Gema Optiflex Pro – maalauslaitteet on varustettu seuraavilla pääkomponenteilla:

OptiSelect® Pro – GM04 käsijauhepistooli

OptiSelect Pro -pistooli on kestävä ja luotettava maalauspistooli päivittäiseen jauhemaalaukseen. Pistoolissa PowerBoost 110 kV jännitteellä toimiva integroitu kaskadi, suurempi varausjännite mahdollistaa paremman tuottavuuden sekä maksimaalisen suorituskyvyn.

Lataa esite: OptiSelect® Pro
Lataa esite: PowerBoost

OptiStar® 4.0 – Ohjausyksikkö

Gema OptiStar -ohjainyksiköllä hallitset maalauksen asetukset, joka mahdollistaa maksimaalisen tehokkuuden ja tasaisen pinnanlaadun. Yhdistämällä OptiStar -ohjainyksikkö Gema E-App:n avulla älypuhelimeen on mahdollista seurata maalausprosessia ja tuotantoa reaaliajassa.

Lataa esite: OptiStar® 4.0 GunControl
Lataa esite: Gema E-app

 

Käsimaalauskaapit

Gema ClassicLine -käsimaalauskaapeista löytyy oikea ratkaisu niin pienten sarjojen kuin suurten määrien maalaustarpeisiin. Modulaarisen rakenteen ansiosta kaapit soveltuvat hyvin yksilölliseen käyttöön. Tilaa säästävät rakenteet ja helpot toiminnot mahdollistavat tehokkaan maalauksen. ATEX-hyväksytyt elementit takaavat kaappien turvallisen käytön.

Gema Classic Open – ideaalinen suurien
osien maalaukseen

Gema Classic Open -kaappi on ihanteellinen lisä automaattilaitoksiin, mutta se sopii hyvin myös yksittäisratkaisuihin. Kaappia käytetään esimaalauksessa ja touch up -kaappina. Sen avoin rakenne mahdollistaa hyvin suurien osien maalauksen.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Gema Classic Standard – kompakti ratkaisu
pienempien osien maalaukseen

Standardimallinen kaappi on suunniteltu käsikäyttöiseksi ja se on varustettu suodatinpatruunoilla. Kaappia on helppo siirtää, ja se soveltuu erinomaisesti pienten kappaleiden maalaukseen. Jauheen kierrätyssäiliön saa vaihtoehtona normaalin keräilyastian tilalle.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Gema Classic – kätevä imuyksikkö

Classic-imuyksikköä voidaan käyttää erillisenä imuseinänä maalauspaikalla tai kammiotyyppisten jauhemaalauskaappien imuyksikkönä. Kompaktirakenteinen yksikkö on varustettu pyörillä, jauheen keräysastialla sekä ilman palautuksella työtilaan. Yksikkö täydellisenä sisältää puhaltimen, suodattimet ja ohjauskeskuksen.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)