yritys   |   referenssit   |   yhteystiedot

Monipuoliset
kuljetinjärjestelmät.

Kuljetinjärjestelmät

Suunnittelemme ja toimitamme koneellisia, puolikoneellisia ja käsikäyttöisiä kuljetinjärjestelmiä, jotka mitoitamme asiakkaan tuotantotilan, käsiteltävien kappaleiden ja halutun kapasiteetin mukaan. Power&Free – kuljetinjärjestelmät mahdollistavat joustavan käytön sekä suuren siirtokapasiteetin pienessäkin tilassa. Single-kuljetinjärjestelmät ovat helppokäyttöisiä yhden tai useamman tuotteen samanaikaiseen siirtoon.

Manuaaliseen kuljetukseen ja monenlaiseen käyttöön tarkoitettujen liukukiskojärjestelmien avulla toteutetaan taloudellinen ja joustava kuljetinratkaisu.

Kumppanuutemme maailmanlaajuisesti toimivien kuljetinvalmistajien kanssa varmistaa laadukkaat ja pitkäikäiset kuljetinratkaisut. Yhteistyökumppaneitamme ovat Helm Hellas S.A., joka valmistaa Niko®–kuljetinratkaisuja sekä CALDAN Conveyor A/S, joka puolestaan on tunnettu CALDAN ®–kuljettimista ja johon pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Al-Con Conveyor A/S on yhdistynyt.

Yhdistyminen ei vaikuta mitenkään Sasmetor Oy:n kuljetintoimituksiin, tuotesaatavuuteen tai laatuun, sillä Al-Con Conveyorsin tuoteperheet oli jo aiemmin yhtenäistetty konsernin sisäisesti. Toimimme jatkossa CALDAN Conveyor A/S:n edustajana Suomessa.

Kuten aiemminkin, myös tulevaisuudessa, on asiakkaidemme käytettävissä Sasmetor Oy:n ja päämiehemme laaja tietotaito ja varaosat niin Al-Con kuin Caldan-kuljettimiinkin.