yritys   |   referenssit   |   yhteystiedot

Teollisuusuunit kuivaukseen,
polymerointiin ja prosessikäyttöön.

Lämpökäsittely- ja teollisuusuunit

Suunnittelemme ja valmistamme lämpökäsittely- ja teollisuusuuneja puunjalostus- ja metalliteollisuuden erilaisiin tarpeisiin ”avaimet käteen” -toimituksina.

Oikeat rakennusmateriaalit ja mitoitukset suunnitellaan käyttötarpeen, tuotteiden ja kapasiteetin mukaan. Uunit ovat rakenteeltaan lämpöeristettyjä kiertoilmauuneja. Erikoisratkaisujen suunnittelussa huomioimme asiakkaan hyvinkin yksilölliset tuotantotarpeet.

Kammio- ja panostusuunit tarjoavat joustavampaa tuotantoa ja ne soveltuvat erittäin monipuoliseen käyttöön, kuten maalien ja lakkojen kuivaukseen, jauhemaalin uunitukseen ja lämpökäsittelyyn. Tunneliuuneja käytetään vedenkuivaus-, maalinkuivaus- ja jauheenpolttouuneina.

Uunien lämpötila on valittavissa käyttötarkoituksen mukaan +30…+550°C väliltä. Eristepaksuus räätälöidään käyttölämpötilan mukaan niin, että lämmitysenergia käytetään mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. Uunit voidaan varustaa käsikäyttöisillä tai automaattisilla kuljetuslaitteilla ja ovilla.

Uuneissamme on vakiona poistoilmaliitäntä ja saatavissa on myös poistoilmapuhallin.

Lämmitysenergian vaihtoehtoja ovat sähkö, vesi, kaasu ja höyry.

Ohjausjärjestelmät käytön mukaan

Uunin toiminnan ohjaus joko vakiokeskuksella termostaattiohjauksin tai ohjelmoitavalla logiikalla, jolla saadaan lämpötilan nosto-, pito- ja pudotusjaksot helposti porrastettua. Toiminta on liitettävissä tarvittaessa esim. kuljetinjärjestelmään.

Lämpötilan tasaisuus ja tarkkuus valittavissa käyttötarkoituksen mukaan.