yritys   |   referenssit   |   yhteystiedot

Räätälöidyt teollisuus-
maalaamot ja laitteet.

Maalauslinjat ja maalauslaitteet

Sasmetor on erikoistunut monipuolisten maalauslinjojen ja –laitteiden suunnitteluun metalli- ja puunjalostusteollisuuden tarpeisiin. Suunnittelemme ja valmistamme jauhemaalaus- ja märkämaalauslinjoja sekä yksittäisiä laitteita. Toimitamme myös maalauskaappeja ja -kammioita sekä muita maalausyksiköitä. Järjestelmiemme, laitteidemme sekä erikoisratkaisujemme suunnittelun lähtökohtia ovat aina asiakkaan tilat ja yksilölliset tuotantotarpeet.

Olemme Suomen ainoa Gema-jauhemaalauslaitteiden virallinen maahantuoja. Huollamme myös maalauslaitteet. Valikoimaan kuuluvat varmatoimiset, käsikäyttöiset jauhemaalauslaitteet ja imuseinät. Gema-automaattijärjestelmissä yhdistyvät erinomainen hyötysuhde ja tehokkuus sekä erittäin korkeatasoinen maalausjälki.

Maalauslinjojen ja –laitteiden suunnittelun lähtökohtia ovat maalattavan kappaleen ominaisuudet, haluttu kapasiteetti ja halutun laadun toteutuminen. Muita tärkeitä tekijöitä ovat tilankäyttö ja kokonaiskustannukset.

Mitoitamme kaikki linjat asiakkaan kappalekoon ja halutun kapasiteetin mukaan.

Laadun takeena on oma suunnittelu ja valmistus omissa tiloissa, tarkka laadunvalvonta sekä kotimaiset raaka-aineet. Suomalainen osaaminen korostuu myös ohjausjärjestelmien suunnittelussa, mikä näkyy helppona käytettävyytenä ja apu on saatavissa läheltä.