yritys   |   referenssit   |   yhteystiedot

Asiantuntevaa osaamista suunnittelusta koulutukseen.

Jokainen projekti alkaa tarpeen kartoituksesta

Aloitamme jokaisen pintakäsittelyprojektin asiakkaan tarpeen kartoituksella. Tärkeimpiä suunnittelun lähtökohtia ovat halutun kapasiteetin ja maalausprosessin selvitys, optimaalinen tilankäyttö, tuotannon ja kustannusten tehokkuus sekä maalattavan kappaleen ominaisuudet.

Haluamme olla mukana kehittämässä asiakkaidemme tuotantoa ja tuotteiden laatua kaikilta niiltä osin, jotka liittyvät tuotteiden pintakäsittelyyn, maalaukseen ja pintakäsittelylogistiikkaan. Edellä mainittujen kokonaisuuksien hallinta ja osaaminen on etu, jota asiakkaamme arvostavat ja josta asiakkaillemme on selkeää hyötyä.


Varhainen suunnittelu antaa parhaimman hyödyn

Olipa kysymyksessä kokonaan uusien tuotantotilojen tai saneerattavien tilojen tehdas-layoutin suunnittelu, parhaimman hyödyn asiakkaamme saa, kun olemme mukana suunnittelussa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Olemme ammattitaitoinen pintakäsittelyteknologian kumppani, ymmärrämme yrityksenne ja tuotteidenne tarpeen, puhumme kanssanne samaa kieltä ja teemme suunnitelmat ammattitaitoisesti.

Pitkäaikaisen kokemuksemme ja lukuisten toimitustemme ansiosta osaamme määritellä maalaamoille tarkat vaatimukset niin toimintojen, käytön kuin huollon suhteen.

Pystymme huomioimaan materiaalivirtojen logistiikan ja käyttämään tehdastilan optimaalisesti toimivaksi nyt ja tulevaisuudessa.